algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
18°

Surt, per primera vegada en CD, un recull de les cançons d'Els Valldemossa

19470

Acaba de publicar-se, per primera vegada en Compact disc, una selecció de les històriques cançons d'Els Valldemossa editades en vinil entre els anys 1960 i 1973

Els germans Estaràs, Tomeu, Bernat i Rafel al costat del seu cosí Maties, varen fundar en 1959 el que seria el grup més internacional de la història musical de Mallorca.

El 1964 la formació es va ampliar amb Margaluz com a vocalista i més tard en 1970 va ser Genia Tobin qui la va substituir fins avui dia.

El seu repertori, és molt ampli tant en directe com en el seu discos, molt ampli, des de folklore internacional a versions de cançons d'èxit i d'autoria pròpia. Inoblidable la seva actuació al festival d'Eurovisió de 1969 acompanyant Salomé en 'Vivo Cantando'. També molt coneguda la cançó 'Festa' que per molt poc no va anar a Eurovisió de 1970. No es pot oblidar, tampoc, el seu especial interès cap a la música de les illes Balears aconseguint que cançons com 'El Parado' 'Na catalina de Plaça' o 'Ton pare no te nas' siguin populars i estimades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.