nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Teatre de Barra es trasllada amb 'El millor de cada casa' al barri de Canamunt

Presentació de la novena edició del Teatre de Barra.

El Teatre de Barra es trasllada en la seva novena edició a diferents bars del barri de Canamunt-Ciutat Antiga amb 'El millor de cada casa'.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, ha presentat aquest dilluns aquesta nova edició les funcions de la qual tindran lloc els dies 6, 13, 19 i 27 d'octubre, a més del 3 de novembre.

A més, aquesta nova edició té un caràcter molt especial, ja que amb el títol de ‘El millor de cada casa’, oferirà sis peces escrites pels guanyadors de les anteriors edicions del Teatre de Barra. Seran sis noves obres originals però en les que cada autor fa referència a les obres amb què van ser guardonats, segons el públic, com a millors peces de cada convocatòria anterior.

El regidor Llorenç Carrió s'ha mostrat molt content «de poder col·laborar un any més amb l'organització» i ha destacat «l'èxit i continuïtat» del Teatre de Barra que a més ara «arriba a més barris». Carrió ha animat a la gent «a acudir al teatre» i ha afirmat que «el format de Teatre de Barra és una bona eina per apropar el teatre a la gent».

Javier Matesanz, per la seva banda, ha agraït «la col·laboració del consistori que es tradueix amb la cessió, una vegada més del Teatre Mar i Terra per a la celebració de la gran final del certamen» que se celebrarà el dissabte dia 5 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.