algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La Fira B! tanca amb un balanç de 5.000 espectadors i 500 professionals

La Fira B!, Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears, ha tancat aquest diumenge la seva segona edició amb un balanç molt positiu. Organitzada per l’Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), com una de les grans apostes de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, aquesta fira «ha confirmat el bon estat de salut de les Industries Creatives i Culturals (ICC) i la necessitat d’establir i consolidar aquest sector a les nostres illes» segons els organitzadors.

Cinc dies amb 34 concerts i 23 espectacles escènics, amb la participació de 253 artistes balears, han ofert una selecció d’excel·lència artística i riquesa de formats que han seduït a més 5.000 espectadors i han estimulat la sortida d’aquests més enllà de les Balears amb la presència de 147 programadors i agents. Així mateix, dos dies de jornades professionals han aconseguit generar 370 reunions entre professionals i artistes, reunions en les que han participat 282 persones entre directors de festivals, productors, distribuïdors, gestors culturals i creadors.

La fira ha tancat amb un concert molt especial: l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha actuat al Teatre Principal, amb un concert familiar interpretant les bandes sonores de cinema més populars.

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la direcció de Pablo Mielgo, ha interpretat Medley 007 (Custer); Titanic (Horner); La Pantera Rosa i Moon River (Mancini); The Sound of Music (Rodgers); Harry Potter, Indiana Jones, Jurassic Park, La llista de Schindler i Star Wars (John Williams).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.