algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'Institut d'Estudis Baleàrics torna a la Fira de Frankfurt per promocionar la literatura i el còmic en català

L'Institut d'Estudis Baleàrics torna enguany a la Fira de Frankfurt. En aquesta edició torna a compartir espai i objectius amb l'Institut Ramon Llull per tal de fomentar a la promoció de la literatura i el pensament escrit en llengua catalana. Les dues entitats compartiran zona de treball dins el gran estand que acull editors i institucions catalanes.

Així mateix, l'Institut d'Estudis Baleàrics gaudirà d'un estand propi referent a l'àrea d'il·lustració i còmic de la monumental fira, i també ha acceptat la invitació dels organitzadors de la Fira de Frankfurt per exposar-hi una mostra dedicada al còmic balear.

La novetat d'enguany és la col·laboració de la institució cultural amb l'Agència de Turisme de les Illes Balears que ha fet possible ampliar l'àrea de l'estand, així com conjugar la promoció editorial amb la promoció turística des d'un punt de vista cultural.

Durant els tres primers dies, la Fira de Frankfurt (enguany de 19 al 22 d'octubre) està tancada al públic en general, i només hi tenen accés els professionals del món de l'edició. Però durant el cap de setmana, la Frankfurt Buchmesse es transforma en un espai on famílies i curiosos de la regió visiten virtualment, a través dels llibres, de les exposicions, de les conferències i de tot tipus d'activitats, ciutats i països de l'estranger. L'IEB i l'ATB col·laboraran per fer arribar als visitants de la fira la imatge de Balears com una destinació cultural amb un patrimoni creatiu inqüestionable a través del llenguatge universal del còmic i la il·lustració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

23h 57', 19-8-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Supos que es dbalears esborrara aquests missatges com es d'aqui baix (Dolça Catalunya) que fa banalitzacio clara des nazisme. Qualsevol diari serios no permetria que des de ses seves pagines se faci banalitzacio des nazisme.

Aixo a paisos civilitzats comportaria trobar sa persona i imputar-la. Esper que aqui com a minim se li esborrin es comentaris.

Valoració:3menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Es trollets de per aqui son es primers que demostren integrar-se a ca nostra, a sa nostra cultura, demostrant-mos que entenen perfectament es catala perque responen perfectament a es nostros comentaris.
Tenen s'obligacio d'entendre es catala perque noltros tenim es dret d'emprar-lo i de ser entesos en aquesta llengua, i sa seva obligacio la cumpleixen perfectament !.
I llegeixen totes ses noticies i comentaris en catala, lo que els fa una practica impresionant cada dia !.
Venen a lladrar, pero en realitat mos demostren que sa nostra cultura va endevant, cada dia que passa, perque fins i tot ells fan s'esforc d'entendre sa nostra llengua ! ;-)

Valoració:3menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 58', 19-8-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:5menosmas
Per mallorqui, fa mes de 7 anys

No, jo tampoc llegesc el comentaris d'aqueix cap de ciuró. Més que perdonat.

Valoració:4menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Oups, perdona !!!. Com que aquest curtet metralla per tot amb es tross de texte aquest, ja ni el llegesc abans d'advertir es altres... :-)

Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 7 anys

Suís: Aquest escrit l' he fet jo, enprant el nik del pirreuma major d'aquest diari, per fer-li veure lo lleig que resulta el que fa ell. No sóc persona excessivament lletraferida, però tampoc arribo a l'analfabetisme vandalic i poligoner del forasterel.lo maleducat que escup comentaris sense sentit. Per cert que volia escriure Cavall de Troia i he escrit Cavall de Trola, encara que per aqueixa púrria els va millor així.

Valoració:4menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Aquest que signa normalment com "Mallorqui", i tambe avui usurpa sa identitat d'En Tia, no es mes que un foraster. Fent nosa a una altra noticia ha escrit:
"Lleccions d' un renegat pancatalanista, cap ni una...."

Lleccions !!!. Pensau que aquest tio pot haver xerrat mallorqui mai en sa seva vida ??. En es fons hi ha un tio pirat malalt mental que fa de Salvatore, NonPlusUltra, Mallorquin, i altres.
I per fer veure que es mallorquins van contra es catalans signa tambe com a Mallorqui. Lo mes fort es que no sigui capac d'escriure dues frasses seguides sense fer una cagada brutal... Lleccions !!! he he he he. Companyons !

Valoració:1menosmas
Per mallorqui, fa mes de 7 anys

Els mallorquins de socarrel som catalans d'origen, la nostra llengua vertadera és el Català i, no hem de consentir que els que han vengut aquí, servint-se de la guerra i de la violència, o bé amagats dins el cavall de Trola de la immigració, vulguin exterminar la nostra llengua, la nostra cultura, els nostres costums i al nostre poble. ARRUIX pancastellanisme oiós!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente