muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
13°

Les Barbes de Llull arriben a Vilafranca

Aquest dimarts 26 de juliol a les 22:30 al pati de la Rectoria Vella de Vilafranca, es podrà veure l'espectacle de fusió poètica, musical i teatral 'Les Barbes de Llull' a càrrec del grup de música tradicional, Nou Romancer i l'actor Toni Gomila.

Un espectacle en què l’actor Toni Gomila i Nou Romancer posen damunt l'escenari tota la força de Ramon Llull a partir de fragments de la seva obra i de diferents aspectes de la seva complexa biografia.

El oreu de l'entrada és de 5 euros (s’hi inclou, opcionalment, una consumició de cervesa casolana 'Ramon Llull').

L'acte s'emmarca dins el cicle Ramon Llull, Mallorquí Universal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu Riera, fa mes de 7 anys

Per a la bubota que escriu més avall, deixi de fer comentaris pretesament irònics sobre l'espectacle de Nou Romancer i Toni Gomila, perquè només cerquen cridar l'atenció i denigrar el conjunt d'artistes que hem creat aquest espectacle. Si no li ha agradat la idea o ignora (com quedar clar) de què tracta, faci el favor de callar. D'imbècils certificats ja en tenim prou a la política espanyola; no ens en fan falta més.

Valoració:1menosmas
Per Un lector, fa mes de 7 anys

Ben segur que vostè Sr. bubota deu ésser un liberal sicodèlic o potser sia com na Rosaura. Aquell deliciós fantasma definit per René Descartes com "la matière du ciel est liquide". Traduït per si no ho ha llegit bé na Rosaura semblava transparent però no ho era al tacte del cos. Una cosa és suggerir o l´altre és jugar amb les ambigüitats d´un text... Per tant entre la vinya de la música i el fenollar dels mots ahir vespre els que hi érem vàrem passar gust com a gentils que van i venen entre la roda del pensament lul·lià....

Valoració:2menosmas
Per bubota, fa mes de 7 anys

Al de más abajo.- Lea bien. Yo no falto a nada y sigo diciendo que debí con seis meses de antelación. encargar mi localidad. No sé cuántos había.

Valoració:0menosmas
Per Un lector, fa mes de 7 anys

Hi havia 120 seients i davant la coa de gent sense entrada que hi havia al carrer Sant Martí on hi ha la Rectoria Vella, indret on hi ha tengut lloc l´actuació. Els responsables de l´Ajuntament de Vilafranca han encabit així com han pogut la gent que volia gaudir de Nou Romancer i Antoni Gomila. Per tant Sr. bubota -per favor- no falti a la veritat. De totes formes si aquest dimecres surten publicades fotografies retratant l´espectacle de les festes de la Beata, se toca veure.

Valoració:3menosmas
Per bubota, fa mes de 7 anys

Ante la posibilidad de que esté lleno hasta la bandera, debí encargar mi localidad con seis meses de antelación.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente