nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

Convocada la segona edició del Premi Lluís Carulla

Ja està en marxa la convocatòria de la segona edició del Premi Lluís Carulla destinat a impulsar projectes culturals en els diversos àmbits de la llengua, les arts i el pensament.

El Premi vol estimular qualsevol projecte cultural innovador que contribueixi a l’enfortiment i a la modernització de la cultura i la societat catalanes. Hi poden optar particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre. La dotació del guardó és de fins a 100.000 euros.

El Premi serà atorgat a un projecte cultural que, dins l’àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes.

La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Per optar al Premi cal presentar, necessàriament, una justificació i memòria del projecte, així com un pla de viabilitat econòmica i tècnica, un calendari d’execució i les mesures per a l’avaluació dels resultats. Es poden presentar avals tècnics, acadèmics o professionals, sobre la seva rellevància, oportunitat o repercussió en l’àmbit del projecte.

La memòria ha de presentar el pressupost total del projecte i quin és el percentatge que es pensa finançar amb l’import del premi. També cal especificar amb quines altres fonts de finançament o patrocinadors es preveu finançar la resta del projecte.

La Fundació signarà un contracte amb l’autor o autors del projecte guanyador en el qual s’establiran els termes de la concessió del premi, i de l’execució i avaluació del projecte, així com del seu patrocini.
Tenint en compte les candidatures presentades, la Fundació pot declarar desert el Premi.

Presentació de la candidatura
Per optar al Premi cal emplenar el formulari d’inscripció. La documentació que s’adjunti pot ser en format pdf, doc, ppt, clip de vídeo publicat a Youtube o Vimeo, fotografies en format jpg o enllaç a galeria multimèdia, i slideShare publicat en qualsevol entorn.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.