algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Circuit de Cinema Català arriba a Palma

Imatge del rodatge de la pel·lícula Barcelona, nit d'estiu, un dels films que es podran veure durant el Circuit de Cinema Català | Andrea Lolicato

Aquest dilluns s'ha presentat a Barcelona el Circuit de Cinema Català - Dia de l’Autor SGAE que promouen, conjuntament, lAcadèmia del Cinema Català i la Fundació SGAE, per mitjà del Consell Territorial de la SGAE a Catalunya.

Els objectius d’aquesta campanya són impulsar i difondre l’autoria audiovisual i la cinematografia catalana arreu del territori, acostar i fer valdre 'autoria i el cinema català al públic, promocionar les sales de cinema que aposten pel cinema català i estimular la presència del cinema català a les cartelleres.

El Circuit de Cinema Català - Dia de l’Autor SGAE es durà a terme del 5 de novembre al 27 de desembre, a 15 sales de cinema del territori català que exhibiran un dia pel·lícules nominades o guanyadores dels Premis Gaudí d’autoria SGAE.Sota el lema «Els autors de la SGAE et paguem el 50% de l’entrada del Circuit del Cinema Català – Dia de l’Autor SGAE, els autors es fan càrrec de la meitat de l’entrada, valorada en 6 euros, i els espectadors en pagaran 3.

A Palma, el Circuit compta amb la col·laboració i participació del CineCiutat. Arreu dels Països Catalans seran 15 sales més les que acolliran aquest cicle. I entre els dies 5 de novembre i 27 de desembre es podran veure títols com 10.000 KM de Carlos Marques-Marcet; Tots volem el millor per a ella, de Mar Coll; Barcelona, nit d'estiu, de Dani de la Orden; Blancaneu, de Pablo Berger; Els nens salvatges de Patricia FerreiraArrugas, d'Ignacio Ferreras o Born de Claudio Zulian, entre d'altres.

Circuit de Cinema Català – Dia de l’Autor SGAE compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya, el Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Xarxa de Comunicació Local, i el suport de La Vanguardia i IB3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.