algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

Voluntaris de tot el món participen en la restauració d’un jaciment prehistòric a Son Servera

Voluntaris de tot el món participen aquests mesos en la conservació i restauració del jaciment de Mestre Ramon. | Ajuntament Son Servera

Voluntaris de tot el món participen aquests mesos en la conservació i restauració del jaciment de Mestre Ramon, datat entorn de l'Edat del Ferro (1.000 – 123 aC), que es troba entre Son Servera i el Port Vell.

«No va ser fins a l'any 2012 que ens va quedar clar que el jaciment no era un talaiot, sinó que era una plataforma esglaonada, un lloc sagrat envoltat d'una murada important», explica Antoni Puig, un dels directors de l'excavació.

Des d'aquell mateix any, quan començaren les campanyes d'excavació del jaciment de Mestre Ramon, «se sol·licita la col·laboració de voluntaris de tot el món a l'entitat Social Civil Service, que promou intercanvis per treballar en projectes que beneficien la societat i a favor de la cultura de la pau», explica Puig.

Enguany, segons l’Ajuntament, han arribat a Son Servera voluntaris de Finlàndia, Polònia, Holanda, Suïssa, França i Grècia, que «passaran quinze dies excavant i restaurant el jaciment amb l'objectiu que les restes que ens han arribat s'entenguin més», conclou Puig.

A més els responsables de la campanya i l'Ajuntament de Son Servera conviden tothom que estigui interessant a ajudar i fer de voluntari en aquesta excavació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.