nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Jornada sobre el desembarcament republicà a Mallorca

El pròxim dissabte 24 d'octubre, l'Associació de Memòria de Mallorca juntament amb l'Ateneu Llibertari SOV-CGT Balears, organitzen una jornada divulgativa sobre el desembarcament republicà a Mallorca durant la Guerra Civil a les ordres del capità Bayo.

Un servei de bus sortirà de Palma des del carrer Eusebi Estada (cantonada amb Avingudes), on els assistents es trobaran a les 8:30 del matí. Partiran cap a Son Carrió, on s'ajuntaran amb la resta dels participants de la jornada.

A les 10h comença una ruta per la Via Verda fins a Son Servera (9 km), durant la qual es podran escoltar les intervencions de Maria Antònia Oliver, Pep Cortès i Nanda Caro, que acostaran els presents a la comprensió de l'episodi històric. Finalment s'arribarà a l'Escola d'Adults de Son Servera, on a les 12:30h hi haurà una xerrada i l'acte de cloendaa càrrec d'Antoni Tugores. 
 
La ruta, que va néixer com un gest, ara pretén ser repetida periòdicament.

Per a informació i reserves: 696456321,  666087592,  o 971791447
Preu del servei de bus anada i tornada des de Palma: 10 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Les recomiendo los vitriólicos comentarios de Don Manuel Azaña Díaz, en sus "Memorias políticas y de guerra", donde define con bastante exactitud a Bayo y a Companys, acerca de una expedición desastrosa, en la que había más banderas catalanas que cañones , hecha por iniciativa de la Generalitat y que fue catastrófica para la II República. Entérense del cabreo de Prieto y los demás dirigentes republicanos. ¡ Menuda memoria histérica que se gastan los manipuladores de hoy!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente