cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

El teatre infantil i juvenil envaeix Vilafranca

Desenes de famílies han participats en els actes celebrats a Vilafranca. | FIET

El bon teatre envaeix Vilafranca. Desenes de persones han participat aquests dies en la XIII Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. S’han fet tallers, mostres en centres educatius, així com espectacles destinats a programar activitats a les biblioteques.

Aquest dissabte s’han celebrat 32 funcions, 7 de les quals eren gratuïtes i 2 espais de joc que durant tot el dia i arreu de la fira van ser accessibles per a tots els públics. L’emoció, el bon ambient i la implicació de les famílies fan de la mostra tot un èxit.

Aquest diumenge i dilluns continúen els actes, amb unes 32 funcions programades i amb un final de festa que segur serà ben especial per a tots els participants a la mostra. Per a més informació sobre el programa d’activitat podeu consultar la web www.fiet.cat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 8 anys

Perdó, el comentari anterior anava per al rescat de la ciutadania que diu que fa el govern

Valoració:-3menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

La desconsideració envers els ciutadans de Balears escarrufa. Quina casta de governants tenim que només ens tenen en compte a l'hora de pagar imposts per afavorir els immigrants, que per si no basten els que hi ha sense feina, cobrant de serveis socials, encara en demanen més?

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente