nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La pel·lícula 'Segon Origen' vol reproduir l'èxit de la novel·la més llegida en català

Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, l'Alba de 20 anys i en Dídac de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en runes hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també les de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l'amor és l'únic manual de supervivència...

Aquest és l'argument de «Mecanoscrit del segon origen», la novel·la de Manuel de Pedrolo, escrita el 1974, que ha venut més de 2.300.000 exemplars. Tot un referent del gènere de la ciència ficció i de la literatura catalana i que ara s'ha traslladat a la gran pantalla.

I és que la pel·lícula «Segon Origen», basada en la reeixida novel·la de Manuel de Pedrolo s'estrena el proper 9 d'octubre, després de la seva presentació al Festival Internacional de Cinema de Catalunya-Sitges.

El projecte, iniciat per Bigas Luna, està dirigit per Carles Porta i compta amb les actuacions de l'actriu anglesa Rachel Hurd-Wood (El perfum, Peter Pan), els joves Andrés Bastista i Ibrahim Mané i Sergi López.

«Segon Origen» ens trasllada en clau de ciència-ficció a un món totalment destruït, on l'amor entre els dos únics supervivents serà l'origen d'una nova humanitat. Es tracta d'una història universal d'aventures amb un missatge que també reivindica l'ecologia com un element essencial per a la segona oportunitat que permetrà a la humanitat començar de nou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 8 anys


Segons l'infant, la jugueta, i cadascú sap quin pa l'assacia.

És ben ver, que és espanyol el qui no pot esser res més.

Em sentiria tan poca cosa, si m'hagués d'amagar darrere el nom d'altri. És el reconeixement més clar de la pròpia nul·litat:amagant-se i espanyol. Hi ha desgràcia més grossa, en aquest món?

Valoració:1menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys

Jas, mira qui treu banya (o les dues banyes): en Caga-Tió.

Germanet, jo, gràcies a Déu, estic en plena activitat sexual, cosa que tu, com es veu per la manera d'expressar-te, no.

Per l'edat mental que demostres, sé que el teu problema no té remei.

Et diré una cançó popular que, naturalment, tu, foraster impenitent, no entendràs perquè no saps la nostra llengua: la te dedic. Potser el teu veïnat, el mallorquí que es colga amb la teva dona, la te podrà traduir:

"'Xí mateix hi ha biaix
des quaranta en es seixanta:
sa perdiu encara canta
però canta poc i baix".

La teva que ha arribat a cantar mai, vell xaruc? Si la resposta és positiva, segur que el teu "currí-txè-txè", ben fluixet, es va extingir fa anys.

En el teu cas, ni la viagra no hi valdrà però, bon amic, jo gosaria suggerir-te un remei que, per ventura, et serà útil: ferma-t'hi un politxó. No hi veig altra solució. Per ventura no funcionarà, però almanco faràs riure molt la teva "partenaire" i,, segur que, en haver acabat la sessió deplorable, ho contarà al mec amb qui et fa banyes i tots dos s'escruixiran de riure damunt les teves costelles.

Ja me'n diràs coses.

Valoració:4menosmas
Per CagaTió, fa mes de 8 anys

De otra cosa no, pero de pajas sabe mucho el tonto del pueblo. ¿Eh, Tià?

Valoració:-3menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys

Perdona, Pupet, però això de "fer" o "fer-se palles" no s'ha dit mai a Mallorca: és una espanyolada crua.

Mira si en tens, per triar: "espolsar, fer maceta, remenar-se-la, fer una pruna, pelar-se-la, destrossar-se-la, fer-se la pell de la fava enrere, etc."

Valoració:5menosmas
Per pupet, fa mes de 8 anys

Me hi vaig fer moltes palles amb aquest llibre.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente