nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

Els guanyadors de 'Frau Jove' presenten els seus projectes a Barcelona

El centre de producció Hangar acollirà aquest dimecres i dijous les presentacions d'Isabel Servera i Guillem Portell

Logo del concurs 'Frau Jove 2015'.

Els guanyadors del certamen reivindicatiu 'Frau Jove' organitzat per l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) presentaran els seus projectes al centre de producció artística Hangar de Barcelona el dimecres 18 i el dijous 19 de febrer.

Els projectes guanyadors, seleccionats pel jurat internacional format per Chus Martínez, David G. Torres, Piedad Solans i Bartomeu Sastre, són:

- "Esto, tampoco es una obra de arte, tampoco", de l'artista Guillem Portell. Una investigació artístico-periodística sobre diferents trames de corrupció.


- "En espera", un projecte de l'artista Isabel Servera que vincula l'espera amb la pràctica artística amb unes gravacions de diferents músiques d'espera telefòniques que va gravar quan treballava com a teleoperadora.

Amb l'acció Frau Jove els artistes visuals volen reivindicar la promoció i difusió de la creació jove balear i les bones pràctiques par part de l’administració. També reclamen la convocatòria del certamen Art Jove Arts Visuals, que es va deixar de convocar l’any 2012 després de les queixes dels artistes participants.

L’Associació d’Artistes de Catalunya (AAVC) i la UAAV (Unió d’Associacions d’Artistes Visuals) també s'han sumat a les reivindicacions de l’AAVIB.

Les següents presentacions es faran a Matadero Madrid i a la Furtherfield Gallery de Londres.

 
Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.