cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Els llibreters enceten una campanya per guanyar lectors a través de les xarxes

8861
Representants del Gremi de Llibreters, fotografiats durant la passada edició de la Fira del Llibre. | P. Bota

El Gremi de Llibreters, en col·laboració del Consell de Mallorca i Mallorcablogs, ha iniciat la campanya Paraula de llibreter amb l'objectiu de fomentar la lectura i acostar les llibreries tradicionals als lectors a través de les xarxes socials.

Així, a través d'un blog, els lectors podran conèixer les activitats incloses a una campanya, així com ressenyes de llibres gràcies a la col·laboració de 29 bloggers de Mallorca que donen la seva opinió literària i recomanen lectures.

La campanya ha estat presentada aquest dimecres a La Misericòrdia en un acte que ha comptat amb la presència del vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, el gerent del Gremi de Llibreters, Josep Mallol, i Virginia Torres, de la comunitat de bloggers Mallorcablogs.

Rotger ha destacat que es tracta de la primera campanya en línia de foment de la lectura que es duu a terme a Mallorca i ha remarcat la importància d'aprofitar «la gran plataforma que suposen les xarxes socials a l'hora de difondre les lletres com una part indispensable del patrimoni cultural».

L'objectiu de la campanya és recordar als lectors la importància de les petites llibreries i els llibreters tradicionals, generar tràfic cap a les xarxes socials del Gremi de Llibreters i posar en valor la figura del llibreter.

Perquè això sigui possible, a més de la difusió de les activitats i les ressenyes dels bloggers, també es poden trobar a la web semblances dels membres del Gremi, consistents en una breu descripció de la seva història com a llibreter, així com les activitats que realitzin els establiments participants a la campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.