cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

El Cicle 'Tots plegats' aborda la figura de l'Arxiduc Lluís Salvador

Imatge d'arxiu d'una exposició. | R.C.

El Cicle 'Tots plegats' aborda la figura de l'Arxiduc Lluís Salvador. Dimecres a les 20 hores, a Can Alcover-Espai de Cultura, continua el cicle dedicat a personatges il·lustres de les Illes Balears. En aquesta ocasió, el personatge triat serà l'Arxiduc Lluís Salvador d'Àustria, intel·lectual i humanista. La persona encarregada d'explicar la seva obra serà Antoni Marimon, professor d'Història Contemporània a la Universitat de les Illes Balears.

"Tots plegats" organitza un cicle d'activitats interculturals pensat per acostar catalanoparlants i no catalanoparlants a la cultura i costums de Mallorca. Totes les activitats es fan a Can Alcover-Espai de Cultura a les 20.00 hores. Durant aquest curs la iniciativa està enfocada als instituts de secundària de Mallorca i centrada en els personatges il·lustres de Mallorca que donen nom a diferents centres d'ensenyament, mallorquins de naixement o que hagin fet alguna cosa de profit per Mallorca. L'objectiu de l'activitat és fomentar el coneixement d'aquests personatges, no només entre el públic format per les parelles lingüístiques que l'any passat hi assistiren, sinó també entre els alumnes de secundària del centre; i implicar els joves en el coneixement del personatge que dóna nom al seu centre.

Les sessions estan dividides en dues parts: La primera és una exposició de 10 minuts per part d'una representació d'alumnes que explicarà el que sap del personatge o el què li han explicat sobre ell. I a continuació, hi haurà una exposició de 45 minuts per part d'un ponent més o manco entès en la matèria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.