algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
18°

Un WhatsApp dispara les vendes de llibres d'oferta de l'Editorial Moll

8619
Un bon nombre de compradors fan coa per endur-se'n alguna de les obres a bon preu de l'Editorial Moll. | M.À.C.

Un missatge de WhatsApp emès aquest dilluns per un client de Sineu va tenir efecte viral. Recordava que l'Editorial Moll disposa de «muntanyes de llibres per vendre a preus molt barats ja que divendres d'aquesta setmana deixen la nau, situada a Can Valero, 25, Palma».

La informació es va propagar i centenars de persones van acudir-hi disposats a comprar.

Posteriorment, un altre missatge massiu recomanava als compradors no anar directament a la nau industrial on s'emmagatzemaven els llibres, perquè "fa mal triar", sinó a Llibres Mallorca, al carrer Església de Santa Eulàlia 11 de Palma.

Des del passat mes d'octubre, l'editorial té en venda el seu fons rebaixat al 50%, però va ser l'avís per Internet el que va propiciar una afluència massiva.

«Ens ha sorprès aquesta resposta», reconeixia Francesc Moll, fill del filòleg Francesc de Borja Moll, fundador de l'editorial fa 80 anys.

Pel que fa a l'oferta que li va fer el Govern de comprar drets d'algunes obres clau de la literatura en català perquè aquests quedassin a Mallorca, Moll afirmà que «no és una oferta en ferm, hi va haver una primera conversa, però es pot continuar». «Ens han ajudat amb espai per guardar els llibres i ho agraesc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A.V., fa mes de 9 anys

Rosenbach, no difonguis calúmnies i fes el cap viu, no sigui que segresquis els mateixos passos que l'Editorial Moll.

Valoració:0menosmas
Per Fort, fa mes de 9 anys

I els drets dels autors, es tendran en compte en aquesta venda? L'AELC i el PEN no haurien de dir qualque cosa davant aquest frau?

Valoració:0menosmas
Per Rosenbach, fa mes de 9 anys

Com se sap que aquest whatsapp procedia d'un client de Sineu, si no va signat? No procedia més aviat de la família Moll? Això sembla més aviat una maniobra de l'editorial Moll, que pretén vendre llibres seus i, el més escandalós, d'editorials que distribuïa defugint el concurs de creditors (PAM, Editorial Mediterrània, Documenta, Miquel Font, Damià Huguet, Pagès Editor, etc). Qui controla aquestes vendes "negres"? Hi estan d'acord els llibreters que han de tributar a Hisenda?

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente