nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
13°

Taverners i Projecte Mut, altre pic finalistes dels premis de la música catalana

El trio de folk-rock mallorquí Taverners i el duet pitiús Projecte Mut repeteixen i per segon any consecutiu esdevenen finalistes dels premis de la música catalana, cada un a tres categories, després d'una tria que s’ha dut a terme a través de votació popular, i a la qual també hi han accedit els pollencins de Ballugall, que en aquest cas opten a millor cançó folk.

Les tres categories a les que opta el grup liderat per Marcel Pich són les de millor disc folk per La por no és res si la volen veure (Ona Edicions, 2014), millor cançó folk i millor lletra de cançó per Sant Antoni, inclosa al disc que es publicà el passat mes de novembre, sota la producció de Miquel Brunet.

La cançó nominada prové d'un conegut tema popular amb una lletra renovada pel grup. En el seu enregistrament hi col·laboraren cantants mallorquins d’estils diversos, com Tomeu Mulet, Juanma Macías, Pep Suasi i Raphel Pherrer.

El passat any Taverners resultaren finalistes en la primera fase de les categories de millor disc folk per No hi ha temps que no torn (Ona Edicions, 2013) i millor cançó folk per Siau qui sou, amb lletra de Guillem d’Efak.

'Idò' també atreu
D'altra banda, David Serra i Joan Barbé, els dos eivissencs que donen vida a Projecte Mut, han resultat seleccionats en altres tres importants apartats; el de millor disc de pop rock de 2014 pel seu treball Idò, millor artista de l'any i millor portada de disc.

L'últim disc dels pitiüsos explora encara més el vessant folk i mediterrani dels sons que fins ara els han caracteritzat, i que els valgueren per col·locar la seva anterior proposta, Col·lecció de Satèl·lits, entre els finalistes als Premis Enderrock 2013 com a millor disc pop/rock en català, i una nominació a disc català de l’any segons RNE-R4.

Els premis de la música catalana els convoca la revista especialitzada Enderrock. Ara s'obre una segona ronda de votacions on pot participar-hi tot usuari registrat. Fins el proper 10 de febrer es podrà votar, i la gala de lliurament serà a Girona el mes de març.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep, fa mes de 9 anys

Projecte Mut també és finalista a tres categories.....Eivissa no és dBalears?

Valoració:5menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Qué mona, la tontalacolleja. Qué boquita de piñón.
Siempre pensé que a Marcelet le molaba. Esa miradita de cordero degollado lo dice todo.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente