cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

El Mar i Terra acollirà el primer Torneig de Dramatúrgia de Balears

8381
El nom del guanyador se sabrà dia 24. | ULTIMA HORA

El Teatre Mar i Terra acollirà els dies 15, 18 i 24 de gener el I Torneig de Dramatúrgia de Balears, que enfrontarà a quatre «púgils» que demostraran la seva destresa sobre l'escenari.

Produccions de Ferro organitza, juntament amb l'Ajuntament de Palma i amb la col·laboració del Festival Temporada Alta de Girona, aquesta primera edició d'un singular combat que té com a principal objectiu promocionar i donar visibilitat als nous autors teatrals de Balears, ha informat l'organització.

Jaume Miró, Aina Tur, Núria Vizcarro, Sergi Baos, són alguns dels noms d'aquesta nova dramatúrgia balear i són els quatre púgils que es batran en un combat amb textos dramàtics i que habitualment combinen el seu treball fora de les Illes amb projectes desenvolupats a l'arxipèlag.

El torneig està dividit en tres combats: dues semifinals que tindran lloc els dies 15 i 18 de gener i una gran final, que serà el 24 de gener. La primera semifinal enfrontarà a Sergi Baos i Aina Tur i la segona a Núria Vizcarro i Jaume Miró.

Les lectures dramatitzades aniran a càrrec d'actors reconeguts de Balears i el Principat, com Lluqui Herrero, Rodo Gener, Carme Pla, Óscar Muñoz, Borja Espinosa, Nies Jaume, Jordi Rico i Miquel Torrens, entre d'altres.

L'enginy i la paraula seran les úniques armes, i els espectadors votaran per escollir entre dos textos de quaranta minuts, amb dos únics intèrprets cada un.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.