algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Mor Maria Antònia Cantarellas, extècnic d'arts plàstiques del Govern

8376
Cantarellas, al centre de la imatge. | J. Lladó

Maria Antònia Cantarellas, qui fou la coordinadora responsable de la secció d'Arts Plàstiques de la Conselleria d’Educació i Cultura fins a fa tres anys, moment de la seva jubilació, va morir aquest diumenge a Palma després de lluitar contra una llarga malaltia.

Molt carismàtica i estimada per aquells que van treballar amb ella, amics i coneguts de la funcionària acompanyaren el diumenge als seus familiars al tanatori de Son Valentí. El dilluns, a les 20.00 hores, l'acomiadaran al funeral que tindrà lloc a l'església del Sagrat Cor de Palma, al barri dels Hostalets.

Cantarellas va ser funcionària de la Conselleria de Cultura del Govern al llarg de la seva trajectòria professional, una etapa a la qual es va dedicar al cent per cent fins a fa tres anys, quan es va jubilar.

Durant aquests anys, Cantarellas va coordinar pràcticament la totalitat de les exposicions organitzades per l'Executiu en les últimes dècades, i no només a Mallorca, sinó també a la resta de les Illes i, fins i tot, fora de les nostres fronteres.

Maria Antònia Cantarellas també va ser assessora del Museu d'Art Contemporani d’Eivissa (MACE) i membre de la Comissió d’dquisicions del Museu Es Baluard de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cucut, fa mes de 9 anys

Al Cel sia.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente