nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El festival 'Eres negre' retrà homenatge a la tomàtiga de ramellet

5606
La tomàtiga de ramallet serà la gran protagonista de la jornada agromusical 'Eres negre'. | Arxiu

El festival 'Eres Negre' retrà enguany un sentit homenatge a la tomàtiga de ramellet. La jornada agromusical, que se celebrà el pròxim dissabte dia 19 a Banyalbufar, comptarà amb la participació dels bars i restaurants locals, que oferiran les millors tapes elaborades amb aquest producte local. A més, diversos concerts i actuacions de conjunts, dedicats a la música negra, animaran la vetllada fins ben entrada la matinada.

La jornada compta amb el suport de l'associació Agroilla, que ha lliurat, per a l'ocasió, 300 kg de tomàtigues de ramellet. Un total de set bars i restaurants del municipi preparan diverses tapes amb el denominador comú d'aquest ingredient. El públic i un jurat d'experts seran els encarregats de triar les millors propostes gastronòmiques. La ruta de tapes es realitzarà de 12 hores a 17:00 hores. El preu de les tapes i el vi de Banyalbufar serà de 3 euros.

Música negre
La jornada, a més, comptarà amb la participació dels grups de música Long Time No Swing, Grandfader DJ, Freedonia, Palma Groove Project, Eclectic Sound Sistem i Minimal TV. La Sunset Sessión començarà a les 18:00 hores i els concerts a les 22:30. Les actuacions musicals s'estendran fins ben entrada la matinada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.