lluvia ligera
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

'Es Pinzell' tanca i Palma perd un espai dinamitzador de la cultura pròpia

5339
Façana del bar Es Pinzell. | P. Bota

Un bocí de la història recent de Ciutat baixa la barrera al mateix temps que es clouen les portes del bar Es Pinzell, al carrer de les Caputxines de Palma.

Segons ha anunciat l'equip que en els últims anys hi ha estat al capdavant, "s'acaba una etapa". "Es Pinzell tanca les seves portes després d'una llarga història. Ja són molts d'anys i la vida són etapes, i per motius personals ja no li podem dedicar el temps que li fa falta", han anunciat a través del seu perfil a les xarxes socials.

D'ençà de la reobertura d'aquest espai, el juliol de l'any 2000, Es Pinzell havia esdevingut un punt neuràlgic i de reunió de col·lectius sensibles amb la defensa i la promoció de la llengua i la cultura pròpies.

En els últims catorze anys han estat innombrables els actes amb contingut poètic, musical i cultural en definitiva, a més d'altres de més polítics i reivindicatius de la identitat pròpia.

Per a fer-hi un últim beure i trobar cares conegudes encara hi ha temps, perquè tot i romandre tancat aquests dies, el dissabte obriran per última vegada per a acomiadar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jaume, fa mes de 9 anys

absolutament lamentós.Però ningú no aconseguirà que n'oblidem l'ànima i els bons moments, l'ànima que va enlairar l'estimat Pep Capell i que la tenacitat dels que els.succeïren ha mantingut fins ara.
Llarga vida a la memòria.Llarga vida, Pep Capell.

Valoració:6menosmas
Per pincellot, fa mes de 9 anys

En estos casos lo que procede es limpiar el pincel y ponerlo en un bote bien lleno de aguarrás; y en cuanto a los botes de pintura, hay que cerrarlos lo mejor posible y darles la vuelta con el fin de que no hagan grumos ni condensaciones. Yo siempre lo hago asi y me funciona la cosa. El consejo en gratis total. "Pregunte a su droguero, consulte a su pintor".

Valoració:-9menosmas
Per llorenç, fa mes de 9 anys

quantes gerres de gintonic hem pres aqui dedins!!!
salut i molts d'anys!!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente