algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

Capella Mallorquina omplirà de veu el santuari de Sant Salvador

4885
La coral, dirigida per José Matínez, interpretarà un total de dotze temes i comptarà amb l'acompanyament al piano de Daniel Mulet. | CapellaMallorquina

La coral Capella Mallorquina omplirà de veu i polifonia el Santuari de Sant Salvador de Felanitx. El concert, que se celebrarà el dissabte 31 de maig a les 19:00 hores, serà un homenatge a la Mare de Déu i estarà presentat per mossèn Antoni Fullana.

La coral, dirigida per José Matínez, interpretarà un total de dotze temes i comptarà amb l'acompanyament al piano de Daniel Mulet. Entre algunes de les peces que s'interpretaran s'hi troben les Ave Maria de Caccini i Engelhart, el Gloria Patri de Mendelssohn i L'Himne a l'alegria de Beetovhen.

Més de mil actuacions
Coral Mallorquina està formada per un centenar de membres. Des de la seva creació, l'any 1966, la formació musical ja ha realitzat prop d'un miler de concerts i posseeix un repertori de més de 800 cançons. Ha enregistrat diversos CD's i alguns concerts han estat retransmesos per ràdio i TV.

La Capella clourà la seva temporada de concerts amb una actuació a l'església de sant Felip Neri de Palma. Aquest concert, que es farà el pròxim 26 de juny a les 20:00 hores, repesarà diverses peces d'òpera i sarsuela.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.