nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El gospel de Moisès Sala omplirà la Casa del Poble d'Esporles

4855

El músic català i director especialitzat en els cors de Gospel, Moisès Sala, aterrarà aquest cap de setmana a la Casa del Poble d'Esporles on hi oferirà un taller que inclourà diverses lliçons magistrals el dissabte i el diumenge, de qui és considerat un dels majors exponents d'aquest estil musical del país.

Sala, fundador i director de The Gospel Viu Choir, una de les formacions més aclamades del Principat i del conjunt de l'Estat en l'última dècada, s'està convertint en tot un clàssic a Mallorca; i és amb aquest ja són cinc els pics en què el director ha viatjat a l'illa per a impartir-hi les seves classes en els últims anys, sempre seguit d'un gran èxit de participació.

Així mateix, aquest referent de la música coral del nostre entorn fa poc que ha presentat un nou disc amb la seva formació. El treball es titula 'SMILE', i vol ser un compendi complet i acurat de les millors cançons del gospel més actual.

Aquesta música amb ànima entrarà de ple a la Casa del Poble esporlerina, un equipament que fou recuperat per a la localitat i els seus veïns fa tot just unes setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.