nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

El Govern indica que la Balears Film Comission començarà a caminar el mes d'abril

El conseller de Presidència, Antonio Gómez, ha afirmat aquest dijous que la Balears Film Comission «serà una realitat aquest any» i ha assegurat que, aproximadament, estarà operativa a principis d'abril, una vegada que s'hagi aprovat la Llei Audiovisual.

Gómez, que s'ha reunit amb representants del sector, ha assenyalat que l'aposta per crear la Balears Film Comission «és clara» i ha detallat que la Llei Audiovisual es podria aprovar aques mateix mes de gener pel consell de Govern i en un termini d'entre dos i tres mesos es tramitarà al Parlament balear.

El conseller de Presidència ha manifestat que, encara que els fons de la Balears Film Comission no s'han determinat, el Consell de Mallorca aportarà uns 80.000 euros, la Comunitat en destinarà una quantitat que «encara està per tancar», i la resta de capital provindrà d'altres institucions i empreses privades.

Gómez ha indicat que amb les aportacions inicials «serà suficient» perquè es mantingui el personal d'aquest ens, que s'encarregarà d'atreure empreses perquè rodin a les Illes, i perquè la Film Comission pugui començar el seu rodatge i la seva participació a esdeveniments que li permetin captar empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep González Muñoz, fa mes de 11 anys

Mallorquins alerta amb aquest "rotllo" i els doblers que's faran fum com ses escombreries que'ns duen de fora, aixó fà pudor a xanxullo abans de començar. La Generalitat Valenciana varen fer a Alacant "La ciutat de la llum" per rodar pel·licules, i només s'han rodat dues: Asterix i Obelix, que la Generalitat financià s'hostatge de's personal que hi va intervindre "per a fer promoció" i Alí Babà i els quaranta lladres, aquesta darrera, encara continua rodant-se.

Valoració:3menosmas
Per Carme, fa mes de 11 anys

Balears Film ''Comission'', amb el nom queda tot dit, Xoriç sintètic.

Valoració:4menosmas
Per Xoriç sintètic, fa mes de 11 anys

Quina estructura té aquest "neoxanxull"?.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente