algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El PSIB denuncia que 'continua la neteja ideològica' en el Teatre Principal de Palma

Lamenten que la direcció no 'dialogui amb els sindicats ni l'oposició', una actitud que 'demostra la falta de voluntat per arribar a acords i consens amb el PP'

El PSIB-PSOE en el Consell de Mallorca denúncia que el PP "continua la neteja ideològica de treballadors del Teatre Principal" de Palma i que, "al mateix temps que deixen al carrer a 8 treballadors, creen 2 llocs de treball d'alta direcció que ocuparan persones anomenades a dit pel PP".

En un comunicat, els socialistes manifesten que segueixen "preocupats per la gestió cultural que està duent a terme la institució insular i demanen el PP que "deixi de parlar d'austeritat quan contracta persones afins amb sous astronòmics".

El Grup Socialista critica a més que no es convoqui un concurs públic per cobrir aquestes dues places que tenen un perfil tècnic.

Garau també ha lamentat "la manera de fer les coses del PP" i de la directora gerent del Teatre Principal, Margalida Moner, que ni "dialoguen ni negocien amb els sindicats i l'oposició", una actitud que "demostra la falta de voluntat per arribar a acords i consens amb el PP".

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 12 anys

QUAN ELS SOCIALISTES HEU GOVERNAT HEU FET EXACTAMENTEL MATEIX. Cap Canvi

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente