algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Els cors del Principal presenten més de 1.200 firmes contra l'externalització

Els cantants també protesten contra el cessament de Bonnín i demanen la dimissió de Moner

Els treballadors dels cors del Teatre Principal han presentat aquest dilluns un total de 1.216 firmes adherides a la campanya 'Li volen treure el Cor al Teatre', amb les quals mostren el seu rebuig de l'externalització.

Els cors, que ja es van concentrar aquest dissabte per aquest mateix motiu, tampoc no estaven a favor del cessament del director de l'àrea musical, Francesc Bonnín, que va tenir lloc el passat dia 15.

Amb el lema 'Li volen treure el Cor al Teatre', els coristes ja havien demanat en altres ocasions la dimissió de la gerent, Margalida Moner, que va manifestar que haurien d'haver tancat el teatre de "un dia per a un altre, com Spanair".

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, fa mes de 12 anys

Aquest és el cabrum queens governa: Incultes inútils dirigint teatres a l'arbitri del capritx polític; un ministre d'educació que té la barra de dir que és bo que els millors investigadors del país fugin a fora perquè aquí no els volen pagar; instituts en pocs professors i sense calefacció; bastonades als al.lots que protestesten com passava en temps d'en Franco...Per contra, en cap moment, s'ha parlat d'enviar a ca seva, ja que la majoria no tenen on anar, a tres quartes parts de polítics que sobren (tot el senat,parlaments regionals, directors generals...), tancar la immensa majoria de televesions públiques, IB RES inclosa; reduir assessors, dietes d'escandol...I entretant, seguim anant ben per avall i el capital per amunt teixint, com deia Marx, la corda amb la qual l'han de penjar...

Valoració:-1menosmas
Per zangano, fa mes de 12 anys

para dos óperas al año, por qué hay que tener coros fijos? como contribuyente quisiera saberlo.

Valoració:-8menosmas
Per Lourdes, fa mes de 12 anys

Aquest tema del teatre ja comença a fer mala olor. D'ença que hi ha aquesta nova directora tot son problemes, basta consultar les hemereoteques (també serveixen per veure com els periodistes no contrasten les informacions transgiversades del PP) per veure que aquesta dona (d'una edad avançada) no esta capacitada per ser el cap d'una institució cultural...m'agradaria saber com defineix el concepte "teatre"...sugurament la darrera obra que va veure al teatre, encara era el "teatreo de variedades" on es podia menjar, beure i fumar. DIMISSIÓ de la Sra. Moner i l'administradora Eva Martínez (responsable de tots eks problemes economics del teatre).

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente