muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Una gernació comença a viure Sant Antoni a Manacor i Artà

Els primers actes de la revetla ja s'han produït a algunes de les zones on aquesta festa és més sentida

26070
El ball de la plaça de l'Ajuntament és dels més significatius de la festa a Artà. | A. Bassa.

Al punt del migdia els carrers de Manacor s'han omplit per iniciar el sant Antoni manacorí. Centenars de veïns s'han acostat a cas Baciner per donar el sus a la festa. Després la Sala s'omplí de gom a gom per vibrar al so de guitarres, guitarrons i violins.

Manacor embogeix en la festa que tot just acaba de començar i l'horabaixa i el vespre serà llarg per arribar demà a les beneïdes.

Més festa a Artà
Als carrers d'Artà també hi corre la festa. Una gernació ha comparegut a contemplar l'acapte de Sant Antoni. Milers de persones han tornat a cantar el "Digau visca a Sant Antoni", des de les 9 del matí davant la casa del Trull, que aquest any ha correspost a la casa de l'obrer Pere Pep Gil.

Amb les primeres notes de la banda de música, els dimonis artanencs han començat el seu recorregut per la vila i arreplegant els artanencs. Artà és el poble més matiner en la celebració de la víspera de la festa que seguirà amb les completes avui horabaixa i l'encesa dels foguerons.

Demà, al matí, està prevista la covalcada i les beneïdes per seguir amb l'ofici major a la parròquia. Al vespre, a la plaça del Mercat, hi haurà ball de bot, a càrrec de l'agrupació local Artà Balla i Canta, en el qual els dimonis interpretaran el darrer ball del 2012.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 12 anys

A TVC se sent dir enguany, més que abans.

Valoració:2menosmas
Per Biel, fa mes de 12 anys

en mallorquí -en català de Mallorca- dèim "enguany", no "aquest any". Això és una catalanada innecessària!!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente