algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
27°

Portes obertes per Sant Joan

La Fundació Pilar i Joan Miró celebrà l'assenyalada festivitat amb activitats gratuïtes per als visitants

La Fundació Pilar i Joan Miró de Palma celebrà ahir la festa de Sant Joan amb una jornada de portes obertes, de les 10.00 a les 15.00 hores. Els visitants gaudiren d'una sèrie d'activitats de franc dissenyades per l'equip educatiu de l'entitat i adreçades, especialment, als infants d'entre 13 i 14 anys, encara que els participants eren de totes les edats.

Una de les propostes fou Ensuma la Fundació, destinada a estimular el sentit de l'olfacte. Els assistents construïren també un llibre de receptes i dissenyaren un perfum amb plantes aromàtiques. Els interessats pel taller Experiències naturals compartiren les vivències que havien tingut a la natura i deixaren el record de les seves empremtes al jardí. Una altra de les activitats fou Quin gust té el teu dibuix? Els infants pintaren el plat preferit amb diferents aliments i assaboriren la seva obra.

Alguns visitants intercanviaren acudits per abraçades i altres gaudiren de De l'hort a l'art, la visita de l'hort ecològic que Gaspar Caballero de Segovia ha creat enguany al jardí de la Fundació. Isabel Castro hi presentà la performance El jardín de los deseos, que va tenir l'acció participativa del públic, que cremà els seus desitjos escrits en papers que tiraren dins una gàbia.

Per acabar, el grup ChicoRata oferí un espectacle d'improvisació teatral sobre el medi ambient, l'ecologia i la sostenibilitat. En conjunt, va ser tota una festa per a una jornada tan especial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.