nubes dispersas
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

Art Viu convertirà les Estacions en una gran exposició artística

El parc de les Estacions es transformarà el proper 29 de maig en un gran mostrador artístic. L'associació Art Viu, que presideix el paisatgista Josep Munar, ha convocat per al darrer diumenge d'aquest mes la segona edició de la Gran exposició de les arts de Mallorca, que l'any passat va aconseguir reunir més de dos-cents artistes de totes les disciplines. L'encontre s'inaugurarà a les 10.30 hores i es perllongarà fins a les 19.00.

"A Mallorca hi ha un nombre elevat de gent que es dedica a l'art, que hi són, però que ningú no coneix. Aquesta exposició els dóna la possibilitat de mostrar la seva feina", comentà Munar, qui assegurà que, després de l'experiència de l'edició anterior, aquesta activitat "ha demostrat que s'hi poden descobrir nous valors". Com a novetats, s'hi retrà homenatge a dos pintors "emblemàtics" i s'hi organizarà l'espai en diversos sectors amb el propòsit de guiar el visitant. A l'entrada del parc es podran trobar escultures, fotografies, ceràmiques i pintura dels artistes més professionals. En un altre punt, s'hi situaran creadors "amb un cert nivell, de la feina dels quals ja tenim diverses referències". En dos indrets més, hi haurà els participants de l'associació Art Viu, i a la resta de llocs s'hi podran trobar les escoles, l'artesania artística i els aficionats.

Dibuix, gravat, disseny, ceràmica, pintura, escultura, fotografía, etc. es desplegaran en prop de 1.200 metres lineals sota la consigna del col·lectiu "Si crees art, treu-lo al carrer". Josep Munar va recordar que el termini per participar-hi encara està obert i que s'allargarà fins al proper 25 de maig. Els interessats s'hi poden inscriure telefonant al número 971 771 275. Les bases per formar-ne part es poden consultar en la plana web www.art-viu.es.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.