algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Cort dirà dilluns si manté tots els cursos del Conservatori

Els pares dels alumnes del centre elemental de música de Palma hi reclamen tots els graus i que no en minvi la qualitat

Els pares i mares del alumnes del Conservatori Municipal Elemental de Música de Palma es tornaren a reunir ahir amb els respresentants de Cort per trobar una "alternativa" a la clausura parcial o total del centre. La regidora d'Educació, Maribel González, i l'edil d'Hisenda, Andreu Alcover, es varen comprometre a estudiar fins dilluns una possible solució per no eliminar els estudis de primer curs, tal com havien plantejat, tot i que anunciaren que hi haurà una reducció del 25% del pressupost del centre. "Nosaltres no direm com han de fer aquesta reducció: el que reivindicam és que s'iniciï el procés de matrícula per a tots els cursos i que, a més, hi continuiï el mateix projecte educatiu que tenim ara, que ha donat bons resultats", explicava el president de l'Associació de Mares i Pares, Pedro García. "Ens han assegurat que estudiaran possibles alternatives i que dilluns capvespre ens ho comunicaran", afegí.

Tot i això, García afirmà també que tant González com Alcover "han reconegut que no havien calculat bé ni a temps les conseqüències que tindria aquest tancament". Però, tot i això, el president de l'AMIPA valorà positivament que, "encara que tard", Cort analitzi la possibilitat de mantenir-hi tots els nivells, si bé es mostrà preocupat perquè "sembla que tot ha estat molt improvitsat i sense cap estudi seriós de la realitat del centre, i això no volem que faci minvar la qualitat del projecte educatiu", manifestà.

Per això mateix, l'associació manté la convocatòria del concert protesta per a avui a les 13.00 hores davant Cort. Es tracta d'una manera de mostrar a la ciutadania el treball dels alumnes del Conservatori, que actualment té 143 matriculats, per sota de l'oferta de places del Conservatori Municipal de Petra, un municipi de 3.000 habitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 12 anys

Quina vergonya l'Ajuntament: molts de municipis de Mallorca amb pressuposts infinitament menors que els de Palma mantenen escoles de música. I ara l'equip de na Calvo vol tancar la única escola de música municipal de Ciutat ...
No hi ha dret, ni vergonya.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente