muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Bellver s'omple de festa i tradició

El diumenge de l'Àngel congregarà avui milers de persones disposades a gaudir d'un ampli programa d'activitats

El diumenge de l'Àngel se celebra avui a Bellver amb un ampli programa d'activitats, malgrat la reducció de pressupost respecte de l'any passat. La festa començarà a les 10.30 hores amb la benvinguda als marxaires i xeremiers. Els infants en seran els protagonistes a partir de les 11 hores amb l'actuació del grup Cucorba. El matí es completarà amb partides d'escacs, una ballada popular a càrrec de Xaloc, una demostració de la Policia Municipal Muntada, la música de la banda l'Almudaina i una trobada de gegants procedents de Son Sardina, Son Rapinya, l'Assumpció, Son Cladera, l'Ajuntament de Palma i el Consell.
La passejada de l'Àngel començarà a les 13 hores i inclourà el grup Llaüt de Carrer i Tambors per la Pau.

Els contes en seran els protagonistes a partir de les 15 hores amb Víctor Uwagba. Una hora després, a les 16, tindrà lloc la Diada castellera, amb els Castellers de Mallorca i els Al·lots de Llevant. A continuació, hi haurà una ballada popular a càrrec d'Herbes Dolces. La cloenda de la festa serà a les 18 hores.

L'Ajuntament de Palma advertí que l'accés al bosc i al castell de Bellver durant la diada d'avui serà restringit, així que és aconsellable fer ús del transport públic. Durant tota la jornada hi haurà un servei de bus extraordinari amb una freqüència de 10 minuts des de la cantonada del carrer de Camilo José Cela amb Joan Miró, que portarà passatgers de manera gratuïta fins al castell. Aquest servei extraordinari començarà a les 9.45 i finalitzarà a les 17.45. La línia 3 també augmentarà la seva freqüència.

Els assistents al diumenge de l'Àngel no només gaudiran de la celebració, sinó que també rebran el còmic Un viatge en el temps. Els orígens del diumenge de l'Àngel, un repàs per la història d'aquesta festa relacionant-ne el passat amb l'actualitat. L'autor del text i dels dibuixos és Ferran Sintes Janer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.