nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Foc i fum al Mallorca Fantàstica

El certamen multidisciplinar tancà ahir la tercera edició amb la tradicional dimoniada. Durant cinc dies el Festival Park ha acollit centenars de persones interessades pel cinema, la literatura i la fantasia

44684
L'espectacle fou un dels grans atractius de la cloenda. | Ferran Aguiló - J.Lladó

Després de cinc dies d'intensa activitat el Festival Mallorca Fantàstica posà ahir punt final amb la mirada fitada en l'any que ve. Així ho reconeixia ahir Joana Pol, organitzadora del certamen multidisciplinar, que ja té en ment propostes noves per "créixer" tant en públic com en activitats. El Festival Park ha estat durant aquests dies la seu central del Mallorca Fantàstica, que ahir vespre desafià el mal temps amb la seva tradicional dimoniada. "Hi ha tres elements que per a nosaltres són indispensables: els joves, els premis que entregàrem dijous i els dimonis", va recordar Pol.

Enguany, del foc i del fum màgic s'encarregaren els dimonis Esclatabutzes de Sóller, els felanitxers dels dimonis a Lloure, la Fil·loxera de l'infern de Binissalem i la companyia de recreació medieval El Podenco Blanco. Un espectacle que cada any aplega molts visitants i que suposa el colofó a un dia d'ahir també ben carregat d'activitats, sobretot destinades al públic infantil i juvenil, amb Shinigamis Mallorca i el Club Age of War. Joana Pol destacà també la bona acollida del ball Top Dance de Halloween de dissabte vespre i "la dedicació de l'homenatjat d'enguany, el director de cinema Àlvaro Sáenz de Heredia, qui s'ha mostrat molt entusiasmat i intentarà portar fins a Mallorca el seu nou projecte teatral", va afegir una de les responsables de l'organització que també ressenyà la "idoneïtat" del Festival Park com a seu del certamen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.