muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Sa pobla s'omple d'Art i copes

Un total de 16 espais participa en el certamen d'enguany, que s'iniciarà amb la inauguració de l'exposició Junts a Can Planas

Bars, restaurants, cases particulars i sales d'exposicions acolliran avui vespre la quarta edició del certamen Art i copes, que omplirà d'art, sobretot pictòric, un total de 16 espais del municipi de sa Pobla.

El certamen començarà a les 20.00 hores al Museu Can Planas amb la inauguració de l'exposició Junts, un projecte en el qual 16 artistes docents de les Balears han treballat amb 24 al·lots en risc d'exclusió social provinents de quatre centres de la Fundació S'Estel.

A continuació, s'iniciarà un passeig pels 15 establiments restants en el qual es podrà contemplar l'obra de més de 30 autors, a part d'una mostra de quadres pintats per 1.400 alumnes de Primària de tots els centres educatius de sa Pobla i que es podrà veure a la plaça de la Constitució. La nit serà amenitzada amb la companyia dels caparrots d'estiu i la música de Wonderbras.

Durant la presentació de l'edició d'enguany d'Art i copes i de la mostra Junts, el director del Gabinet de Presidència del Govern, Antoni Torres, explicà ahir que "l'exposició conjunta respon a una empenta social i forta que pretén donar a conèixer l'art que es crea a les Illes".

Aquest recull arribarà a diverses sales de les Balears, a més d'altres de Galícia, i serà present a les fires turístiques de Berlín, Londres i Moscou gràcies a la col·laboració de l'Institut Ramon Llull.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.