algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Fira de teatre de Vilafranca supera els 10.000 visitans

Durant cinc dies, un total de 42 espectacles han captivat petits i grans

Devers 10.200 persones han passat enguany per la IX Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, celebrada a Vilafranca des de divendres i fins ahir migdia. Aquesta xifra és molt faborable per als organitzadors -sa Xerxa-, que, durant la fira de teatre, han hagut de penjar el cartell d'"exhaurides les entrades" en la majoria de les funcions.

Tot i la crisi, la fira de teatre de Vilafranca ha ofert enguany més espectacles que en les seves anteriors ocasions. Espais com el poliesportiu -que esdevenia un escenari doble de primera línia- o el teatre del poble han estat punts de referència per a públic i programadors.

"Estam molt contents, perquè ha vengut més públic que mai i tots els programadors han comentat que la nostra fira era molt guapa", assenyalava ahir el seu principal impulsor, Jaume Gomila.

La pluja tampoc no ha torbat la Fira de Vilafranca, amb moltes de les actuacions al carrer. "Només vàrem haver de suspendre un espectacle de dansa el dilluns. Ahir dematí havien d'actuar els Cucoba, els vàrem traslladar fins al poliesportiu i unes 600 persones en pogueren guadir", afegí Gomila.

De tots els espectacles que han passat per la fira, un total de 42, aquells que han deixat més bon gust de boca, segons els organitzadors, han estat El flautista mágico, dels bascos Teatro Paraiso; La casa del abuelo, dels andalusos La Rous; i La bella dorment: la versió de les fades, dels mallorquins Disset Teatre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.