algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Sa Rocketa concentrà un any més la bauxa a Son Llaüt

Les instal·lacions de Sa Factoria de So acolliren la desena edició d'aquest festival, en el qual es recordà Lourdes Morro

El festival Sa Rocketa, que té lloc a les instal·lacions del polígon de Son Llaüt a Santa Maria del Camí, arribà ahir a la desena edició. Joves conjunts de Sa Factoria de So començaren a actuar puntualment a les 18.00 hores i mostraren el seu repertori davant amics i curiosos que es congregaren a l'escenari de l'acadèmia.

En els concerts d'aquesta mostra de grups prengueren part formacions de tota mena d'estils, com ara Polyester, Withstand the Fall, Full Play, No lo Sabemos, Estación del Sur, Hadouken i Degenerated, que fins a les deu del vespre mostraren el seu entusiasme amb ritme de composicions de rock, pop, reagge i heavy metal.

Homenatge a Lourdes Morro
Poc després de les 22.00 hores es dugué a terme, per primer cop des de la creació del festival, una actuació conjunta entre tots els membres de Sa Factoria. Coanegra i els Grollers hi posaren la música al mateix temps que la Factoria d'arts i els foners escenificaven una performance.

Els dimonis tancaren aquest espectacle que es representà en record de Lourdes Morro, exdimoni de Sa Factoria i que va perdre la vida a l'Índia aquest agost. A continuació, l'escenari exterior va acollir les actuacions d'Ska Bottom Boat, Alma sonora i The Raggle Taggle Gypsies, ja fins ben entrada la nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.