cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

4,8 milions per reformar edificis amb valor cultural a les Balears

Entren dins la previsió dels Pressuposts Generals de l'Estat, la Misericòrdia (Palma) i el Teatre municipal del Born (Ciutadella), entre d'altres

46038

El Teatre municipal del Born de Ciutadella de Menorca, en una imatge del 2009.

El Govern central aportarà una inversió de gairebé de 4,8 milions d'euros per a la rehabilitació d'edificis de valor cultural i històric de les Balears, segons el disposat en el projecte de Pressuposts Generals de l'Estat per a 2011. Les partides corresponen al Ministeri d'Habitatge que dedicarà 1,46 milions d'euros per a la rehabilitació de Can Bisso a Binissalem, així com a 100.000 euros més per a la reforma de l'antiga casa del poble d'Esporles. D'altra banda, el departament dirigit per Beatriz Corredor dedicarà 502.580 euros per a la rehabilitació de Can Domenech (Alcúdia) i habilitarà uns altres 205.000 euros per a la restauració del Casal de Can Solivelles, en el municipi d'Artà.

A més, també es comptabilitza una inversió de 500.000 euros per a la segona fase de la reforma i ampliació de l'edifici de Misericòrdia i uns altres 200.000 euros per a la rehabilitació dels mercats d'Eivissa. Un altre eix de les actuacions serà una partida de 826.000 euros per a la millora de Can Oliver (Maó) i un milió d'euros en el referit a les tasques de rehabilitació del Teatre municipal del Born (Ciutadella).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.