cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
30°

Alcúdia, plena d'art

Més de 40 artistes i 13 restaurants participaran en les primeres jornades artístiques que es duran a terme el cap de setmana que ve

118284

Alguns dels artistes participants.

N.J.

La intervenció artística que uns emmascarats feren el mes de febrer en un arbre moribund del passeig Mare de Déu de la Victòria d'Alcúdia comença a tenir ja nom, llinatges i respostes. La finalitat d'aquell acte no era altra que anunciar com alguna cosa començava a coure's dins l'entorn artístic del municipi: A.Art, la primera edició d'un esdeveniment que unirà l'art, la dansa i la gastronomia durant el cap de setmana del 30 d'abril al 2 de maig i que ja demà, just devora l'arbre intervingut, rebrà el sus amb la creació d'una obra d'art col·lectiva a càrrec de la comissió d'art de la localitat, formada per artistes. Alguns són Xavier San Pedro, Josep M. Alaminos, Tomeu Ventayol, Jaume Poma, Tolo Llabrés, Ramon Company i Romàs Gómez.

A.Art es divideix en tres espais clarament diferenciats: art, dansa i gastronomia. Durant els dies 30 d'abril, 1 i 2 de maig, més de 40 artistes formarant part d'exposicions, mostres d'art al carrer i intervencions. Serà en punts clau de la localitat, com a la porta de Sant Sebastià, el passeig de la Mare de Déu de la Victòria i el fossar de les Muralles, però, a més, hi haurà exposicions en galeries d'art, com Can Fondo i la galeria Joan Melià. Així mateix, se'n podran visitar a bars coneguts de la zona, com el cafè de Ronda i el bar Enjoy. Per altra banda, la dansa veurà la seva representació en el nou espectacle de la companyia mallorquina Pasodos, que amb The Best of 3 recorrerà un itinerari per la localitat a partir de les 20.00 hores. Tretze bars i restaurants també participen en la segona edició de l'Alcúdia tapa a tapa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.