cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Alcúdia, plena d'art

Més de 40 artistes i 13 restaurants participaran en les primeres jornades artístiques que es duran a terme el cap de setmana que ve

118284
Alguns dels artistes participants. | N.J.

La intervenció artística que uns emmascarats feren el mes de febrer en un arbre moribund del passeig Mare de Déu de la Victòria d'Alcúdia comença a tenir ja nom, llinatges i respostes. La finalitat d'aquell acte no era altra que anunciar com alguna cosa començava a coure's dins l'entorn artístic del municipi: A.Art, la primera edició d'un esdeveniment que unirà l'art, la dansa i la gastronomia durant el cap de setmana del 30 d'abril al 2 de maig i que ja demà, just devora l'arbre intervingut, rebrà el sus amb la creació d'una obra d'art col·lectiva a càrrec de la comissió d'art de la localitat, formada per artistes. Alguns són Xavier San Pedro, Josep M. Alaminos, Tomeu Ventayol, Jaume Poma, Tolo Llabrés, Ramon Company i Romàs Gómez.

A.Art es divideix en tres espais clarament diferenciats: art, dansa i gastronomia. Durant els dies 30 d'abril, 1 i 2 de maig, més de 40 artistes formarant part d'exposicions, mostres d'art al carrer i intervencions. Serà en punts clau de la localitat, com a la porta de Sant Sebastià, el passeig de la Mare de Déu de la Victòria i el fossar de les Muralles, però, a més, hi haurà exposicions en galeries d'art, com Can Fondo i la galeria Joan Melià. Així mateix, se'n podran visitar a bars coneguts de la zona, com el cafè de Ronda i el bar Enjoy. Per altra banda, la dansa veurà la seva representació en el nou espectacle de la companyia mallorquina Pasodos, que amb The Best of 3 recorrerà un itinerari per la localitat a partir de les 20.00 hores. Tretze bars i restaurants també participen en la segona edició de l'Alcúdia tapa a tapa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.