nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

L'Adoració dels Reis també passa per Inca

La parròquia de Santa Maria la Major acollirà la representació de l'obra de Llorenç Moyà, que inclou personatges coneguts de la localitat

Dissabte que ve, Inca té una nova cita amb l'emblemàtica obra de Llorenç Moya, l'Adoració dels tres Reis d'Orient. Serà a les dotze del migdia, a la parròquia de Santa Maria la Major. Els assajos, que varen començar per octubre, han arribat ara al punt àlgid. En aquests moments, i perquè els actors es puguin familiaritzar amb els seus papers, ja s'exerciten amb els vestits oficials.

La interpretació de l'espectacle, organitzat per l'Obra Cultural d'Inca, té la col·laboració de diferents polítics, com ara la regidora Malén Cantarellas; els edils José Pastor, Virgilio Moreno, Andreu Caballero, Antoni Rodríguez i Àngel García, i el diputat Antoni Alorda. La resta del repartiment la integren diferents personatges d'Inca vinculats, molts d'ells, a l'OCB.

Cada dos anys

Joan Lacomba és el director del muntatge i ja n'estigué al capdavant fa dos anys. Precisament, l'Obra Cultural Balear té l'objectiu d'oferir aquesta representació als ciutadans d'Inca una vegada cada dos anys i, mentre el municipi no disposi de les instal·lacions del teatre Principal, és la parròquia de Santa Maria la Major la que cedeix un espai per a la funció.

L'escenificació de l'Adoració dels tres Reis d'Orient s'ha convertit ja en un clàssic a Palma, on fa 25 que es du a terme i, segons pareix, ben aviat es consolidarà també a la capital del Raiguer.

A més de la representació pròpiament dita, en aquesta peça el públic espera els afegits que hi improvisen els intèrprets quan no segueixen el guió, improvisacions que solen coincidir amb els temes més candents de l'actualitat. De moment, el director no deixa que aquestes addicions surtin en els assajos, de manera que tot serà una sorpresa.

Com en l'edició passada, es preveu que alguns siguin molt crítics amb l'actual govern municipal, sense descartar al·lusions a tots els problemes de l'Executiu i a la corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.