algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La Nit de la Cultura a Maó

L'Obra Cultural Balear vol, amb vista al 2010, crear un grup de persones que facin feina també des de Menorca

Per primera vegada des que l'Obra Cultura Balear (OCB) els instauràs el 1987, els prestigiosos premis 31 de desembre es lliuraran fora de Mallorca. El lloc escollit per fer la gala de la Nit de la Cultura 2009 és el teatre Principal de Maó i el dia, el 18 de desembre.

Un dels punts importants que l'OCB ha tingut en compte a l'hora d'obrir la cita balear a altres illes de l'arxipèlag és, segons digué Jaume Mateu en la seva visita a Menorca aquest divendres, és el de "descentralitzar" les activitats i que "l'Obra sigui de totes les illes", per la qual cosa es lleva l'etiqueta que "l'OCB només treballa per a Mallorca, quan en realitat no és així".

A més de "reafirmar l'interès que l'OCB sigui de tot l'Arxipèlag", amb aquesta acció també es pretén "que sigui més present a Menorca", ja que existeix la intenció afegida, am vista al 2010, de "treballar per arbitrar un grup de persones disposades a fer activisme en nom de l'Obra, un treball de fons més que vistós per dinamitzar els nostres objectius".

Com ja és habitual, a part del repartiment dels diferents premis 31 de desembre a persones o entitats que vetlin pel reconeixement i normalització de la llengua catalana, també hi haurà actuacions musicals. De moment, encara no han transcendit els noms dels conjunts, però sí que ja se sap que hi actuaran músics de Menorca i d'Eivissa.

També, com sol ser habitual, la gala serà emesa en directe per IB3, encara que la preparació de l'esdeveniment és obra de TVC, que retransmet la gala a la resta dels Països Catalans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.