nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Els nous elements de La Musicalité

La formació mallorquina ja té preparat perquè surti al mercat el seu tercer disc, 4 elementos, amb el qual s'estrenen com a productors

Varen coincidir per primera vegada en el concurs Pop-rock de les Illes Balears, que va tenir lloc l'any 1999 a les Voltes. De llavors ençà han tret dos àlbums al mercat, han muntat una productora pròpia, tenen un gran club de fans i han aconseguit vendre més de 25.000 discos.

Jaume Bou Tugores a la bateria, Marc Palmer Rotger de guitarrista, Jaume Perpinyà Barceló amb la veu i amb el baix i Òscar Nadal Ribas als teclats, són La Musicalité, una banda "perfectament compenetrada" que des del principi decidí "centrar energies a fer un bon poducte d'estudi i no a construir un camí només a base de directes". Així ho indica Perpinyà que, tot i estar instal·lat a Madrid, assegura que "és per qüestions laborals, perquè enlloc no es viu com a Mallorca". "Per allà on anam deixam ben clar que som una banda mallorquina, però si quedàvem aquí, corríem el risc de morir com a banda", afegeix.

Després de treballar amb Sony i amb la productora de Paco Ortega, d'anar-se'n a viure a Madrid i de treure els seus dos primers discos, Este juego (2005) i Insomnio (2007), La Musicalité torna a sortir en pocs dies al mercat amb un nou projecte, 4 elementos.

Les més de 25.000 còpies venudes del dos elapés com a revulsiu i la crisi del sector, que fa que les multinacionals de la música no contractin nous grups, com a aspecte negatiu, feren que el grup decidís crear la seva pròpia productora, La Musicalité Records.

El videoclip

El primer single d'aquest tercer elapé, també titulat 4 elementos, no sortirà tot sol al mercat, sinó que ho farà acompanyat d'un videoclip protagonitzat per l'actriu Amaia Salamanca (Sin tetas no hay paraíso, SMS, Los hombres de Paco, Fuga de cerebros). "Fent una canya, vaig explicar el projecte a Amaia, amb qui tenc una certa amistat, i li agradà tant, que decidí ajudar-nos-hi", manifesta Perpinyà, a més de destacar que "és bàsic creure't el que fas per involucrar-hi els altres, i nosaltres creim molt en allò que volem dur endavant".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.