nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

El happy retorn dels Bishop Allen a Son Servera

La banda independent americana torna a Mallorca tres mesos després per oferir-hi un concert “divertit i boig”

No fa encara ni quatre mesos que els nord-americans Bishop Allen feien una fugaç aturada a la seva gira alemanya per volar fins a Palma i oferir un exitós concert a l'Auditòrium, on presentaren el darrer disc, Grrr. Fou una visita vista i no vista. "Vinguérem, tocàrem i partírem, no vam poder ser-hi ni 24 hores", es lamentava ahir Justin Rice, un dels fundadors d'aquesta banda d'indie pop, considerada per molts com una autèntica revelació del segle XXI. La seva visita fou tan ràpida que no tingueren temps ni de viatjar amb part dels seus instruments i van haver d'utilitzar una marimba de la banda mallorquina Oliva Trencada, que els deixà, per cert, un gran record: "Fou realment emocionant, sobretot per la marimba que ens deixaren, que era molt antiga i molt guapa", esmenta Rice.

En aquella ocasió aconseguiren omplir (tasca no gens fàcil) l'Auditòrium de Palma i ara ho tornaran a fer en un escenari completament diferent: l'església Nova de Son Servera, una construcció inacabada de començament del segle XX obra de Joan Rubió, deixeble d'Antoni Gaudí i que, a diferència de la sala palmesana (on el públic ha d'estar assegut), oferirà un marc perfecte per gaudir d'un concert dels Bishop Allen. "Va ser una experiència interessant i nova per a nosaltres tocar amb el públic assegut, però sincerament crec que tot plegat serà més divertit si estam tots drets". Per al concert de demà, a les 21.30 hores, prometen "una nit divertidísssima. Una crazy dance party, com una celebració amb els teus millors amics", digué Rice.

L'espectacle ha estat organitzat des de l'associació Pecan Pie. El promotor, Joan Andreu, recorda que "varen ser ells els que van voler venir. Estan de gira per l'Estat espanyol i em van enviar un correu que deia que els feia ganes de tornar a Mallorca. I tanta sort que ho hem pogut organitzar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Moixy, fa mes de 14 anys
Nos animamos y vamos? Hay que elegir entre este o Concha Buika en Sa Gerreria a la misma hora.

Moixykisses
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente