nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Una dècada de suport a l'art

La galeria Marimón de Can Picafort celebra el seu desè aniversari amb una mostra de quadres de Joan Miró

"No podia imaginar que celebraria el desè aniversari de la galeria amb una exposició de Miró". Així, entre la sorpresa i l'alegria, es mostrà Biel Perelló, el propietari de la galeria Marimón de Can Picafort, quan en demanar ajuda al galerista Joan Oliver Maneu per celebrar els deu anys del seu espai d'art aquest li deixà 23 obres de Joan Miró per dur a terme una exposició.

La mostra, que s'inaugura avui a les 20.00 hores, estarà oberta fins el pròxim 5 d'agost. "Per celebrar aquest aniversari volia mostrar artistes diferents a aquells amb els quals he treballat normalment i Joan Miró és la millor opció", assenyalà Perelló. Tot i això, en aquesta organització especial el propietari de la galeria no ha volgut deixar del tot de banda els creadors que habitualment exposen en el seu espai. Així, Perelló ha decidit complementar Miró amb altres mostres que li permetran "exposar de nou els artistes que més li han agradat".

La galeria ha col·laborat al llarg d'aquests deu anys amb els artistes més reconeguts de Mallorca, com ara Joan Costa, que inaugurà a principi de juny una exposició d'obra recent; Ramón Canet, Joan Bennàssar i Maria Carbonero, que exposaran de manera conjunta el proper mes d'agost; Joan Riera Ferrari, que els prendrà el relleu el mes de setembre, i Rafa Forteza, que ocuparà la Marimón l'octubre per cloure les mostres dedicades al desè aniversari d'aquest centre de Can Picafort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.