nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Udols a Es Baluard

Els llunàtics tenen una cita amb la paraula les nits dels divendres de juliol i el 7 d'agost a les terrasses del museu

 

Un antídot artístic contra l'insomni i la calor de l'estiu. Aquesta és la proposta del Museu d'Art Modern i Contemporani d'Es Baluard per a les nits dels divendres de juliol i el 7 d'agost. Per quart any consecutiu, el centre museístic proposa les Llunes a Es Baluard, que enguany disposen d'un programa teatral, de poesia sonora, música i dansa contemporània, amb la paraula com a fil conductor. Al llarg de cinc divendres se succeiran els diferents espectacles que tindran lloc a les terrasses del museu i seran totalment de franc. "L'espai museístic, que els divendres té una entrada mínima de 10 cèntims d'euro, obrirà les seves portes fins a mitjanit durant els dies del programa Llunes d'Es Baluard", assegurà la directora del museu, Cristina Ros.

Les Radiografies, de la companyia teatral mallorquina La Impaciència, obriran el programa dia 10 de juliol. "És un espectacle macarra. És una obra simple en la qual intentam fer poesia de la quotidianitat i en el qual la paraula té una importància cabdal", apuntaren els creadors de la Companyia, Luca Bonadei i Salvador Oliva. Dia 17 de juliol serà el torn del maridatge de la poesia sonora amb la música en un espectacle creat per a la ocasió per la banda Bradien i el poeta Eduard Escofett. La veu i la música de Christina Rosenvinge ocuparan les terrasses del museu la nit del 24 de juliol, en un xou en el qual Rosenvinge presentarà alguns temes del seu darrer disc, El labio superior, en format acústic.

La dansa contemporània tindrà lloc dia 31 de juliol de mans de la companyia de Mercè Boronat, que interpretarà l'espectacle Butterfly. La cloenda del cicle serà el 7 d'agost i tindrà com a protagonista l'escriptora, performer, músic i poeta controvertida, Lydia Lunch. La nord-americana presentarà el seu darrer espectacle de poesia visual que porta per títol Ghosts of Spain.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.