nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
11°

Palma en mil mirades

Dia 25 de gener, més de 500 persones participaren en la 23a edició del Palmaphoto. Aquesta setmana, una exposició a Sa Nostra mostra el resultat del certamen fotogràfic de Sant Sebastià

Aquesta setmana el Centre Cultural de Sa Nostra obrirà les portes a les més de 5.000 fotografies que es feren durant la 23a edició de la marató Palma Fotogràfica. Devers 500 persones van participar en el certamen, que tingué lloc el diumenge 25 de gener i que va coincidir amb les festes de Sant Sebastià.

Els 1.500 euros del primer premi Sa Nostra han anat a parar a la col·lecció de 10 fotografies realitzada per Albert Martín Martín. El 2n premi Ajuntament de Palma, valorat en 500 euros en metàl·lic, ha estat per a Ivan Garbayo Aliaga, i el 3r premi Sa Nostra, 400 euros, per a Daniela Urgoiti De Mendoza. Rubén Ruiz García s’endugué el quart premi, de 250 euros.

La resta, fins a 13 guanyadors, seran recompensats amb cursos d’imatge i vals de compra per a material fotogràfic. En el transcurs de la inauguració, dia 19 de març, El Corte Inglés sortejarà una càmera digital entre tots els que hi prengueren part.

La marató fotogràfica del 2009 demanà a tots els participants una selecció de deu imatges corresponents als deu temes proposats per l’organització: Voltants de la catedral, Persones, Portes, Detalls de Palma, Colors, Plaça Major, Palmeres, Bicis a Palma, Un carrer de la ciutat i una fotografia lliure.

Els concursants foren citats de bon matí a la plaça Major de Ciutat. Allà l’organització els donà els tres primers temes. Unes hores més tard, el punt de trobada fou la Porta del Camp, on els fotògrafs (de totes les edats i condicions) reberen noves ordres. La darrera aturada fou a la plaça d’Espanya. En total, durant més de sis hores, els aficionats a la fotografia trescaren per tot el centre de Palma cercant la millor instantània i aquella que més es podia diferenciar de tots els seus companys.

Aquesta mostra, que dijous s’inaugurarà a Sa Nostra, oferirà una bona visió de la ciutat des de múltiples punts de vista que han captat de manera gràfica i creativa el sentir de Palma. Escenes quotidianes i desconegudes, curioses i imprevistes, personatges habituals, detalls d’edificis i tot tipus d’imatges es podran contemplar fins al 25 d’abril a la segona planta del centre cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.