algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Art mallorquí a Estampa

Obres dels mallorquins Miquel Barceló i Mònica Fuster han pres part de la fira d'art contemporani múltiple

Un total de 90 expositors amb més de 3.000 obres de 650 artistes, entre els quals es troben els mallorquins Miquel Barceló i Mònica Fuster, han donat vida aquests dies a la fira d’art contremporani múltiple, Estampa, que conclou avui.

L’encontre, realitzat al recinte IFEMA de Madrid, ha gaudit de la presència de Jan Hendrix com a artista convidat i ha vist com la crisi ha fet que els compradors inverteixin en obres d’artistes consolidats.

Art illenc

Pel que fa a la representació mallorquina a Estampa 2008, ha vingut de mans de Miquel Barceló i de Mònica Fuster, algunes de les obres dels quals han estat a la venda a diferents estands.

Quant a les obres de Barceló, la galeria Hispànica de Bibliofilia ha oferit en el seu expositor dos gravats amb motius africans de la sèrie Lanzarote de l’any 2000. Un d’aquests gravats originals amb una edició limitada de 35 exemplars es va vendre ahir per 5.500 euros i l’altre encara és a la venda. La galeria Múltiple de Madrid ha duit a Estampa, entre d’altres, tres gravats de Barceló de la sèrie Lanzarote: Cabra, del 1999 i valorat en 7.000 euros; Tauromàquia, del 2005 amb un preu de venda d’11.000 euros, i Nocturno, una de les primeres litografies que va fer l’artista l’any 1982 amb una edició limitada a 100 exemplars, valorada en 6.500 euros.

L’obra de Mònica Fuster a Estampa és present a l’expositor de la galeria C5 Colection, que ha duit quatre monotips de l’artista, dos de la sèrie Rara Avis I, a la venda per 2.800 euros cadascun, i els dos darrers, de la sèrie Rara Avis II, valorats en 3.350 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.