nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La UIB amplia l'oferta cultural al campus i a Ciutat

Cinema d'autor, concerts, recorreguts musicals, teatre, dansa, exposicions, conferències, literatura i molt més, a l'abast d'estudiants i d'interessats

La Universitat de les Illes Balears (UIB) és molt més que un seguit d’edificis, aules, alumnes i professors preparant-se per als exàmens. La UIB vol donar vida al seu campus organitzant activitats culturals adreçades no només als alumnes sinó a tot el públic en general. L’oferta començà l’any passat amb una àmplia proposta que replegà devers nou mil assistents entre els diferents actes. Enguany, la UIB arrisca encara més i amplia la seva oferta amb un programa que té presents gran part de les arts escèniques.

Teatre i dansa, exposicions, conferències, recorreguts musicals, concerts, cinema i molt més donen vida a un calendari cultural que comença la setmana que ve i que es presenta al públic avui a les 21.00 hores al Teatre Xesc Forteza, amb un concert de Neotokio.Els dimarts de cinema a la UIB ja son un clàssic, com també el Cicle de cinema d’autor a l’Augusta, que ofereix un pic cada mes la projecció i posterior col·loqui de produccións com Tu vida en 65’, Pretextos i La llegenda del temps.

Metalls, música antiga, nadalenca, experimental, indie i rock aniamaran el campus amb concerts. Pel que fa a l’escena, la UIB oferirà espectacles de dansa i de teatre com De paseo i Joanot Colom. Algunes de les representacions tindran lloc al Teatre Xesc Forteza, com en el cas d’OM Operació Maquiavel i T’he somniat Rodoreda.Per aquells que encara no en tinguin abastament, un bon nombre d’exposicions i conferències es duran a terme als edificis de la universitat.

Zona debat, una iniciativa que pretén acostar a la comunitat universitària temes roents de la realitat social i oferir un espai de participació, és una de les novetats dins el programa cultural d’aquest curs. A més, per contribuir a dinamitzar el campus, el Consell d’Estudiants i el Vicerectorat de Projecció Cultural col·laboren a Cooltura, un projecte amb artistes contemporanis que expressaran les formes artístiques en què els joves manifesten la seva visió de la cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.