algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

L'art illenc es deixa veure a un dels barris emergents de Londres

Cinc artistes exposen a l'Old Truman Brewery de la mà de l'IEB

Marian Moratinos, Mònica Fuster, Pep Guerrero, Teresa Matas i Amparo Sard, amb les seves respectives obres, han recorregut els 1.500 quilòmetres que separen l'illa de Mallorca amb la no tan aïllada Anglaterra. I junts, de la mà de l'Institut d'Estudis Baleàrics, han caigut enmig de Londres, a un dels barris més emergens de la ciutat britànica, el Brick Lane, un oasi a cinc minuts del brogit de la city.

Ahir horabaixa artistes com Matas, Moratinos, Sard o Fuster acabaven de perfilar la instal·lació que s'inaugura avui al popular barri londinenc. «Les obres han arribat bé, ara només resta escriure algunes frases a les parets» declarava Matas. També Moratinos tenia per davant un capvespre feiner per col·locar tots els cubs de la seva col·lecció The artificial Order. «Ja els he exposat altres vegades, però fins que no veus les parets no saps com distribuir-ho», afegia tot observant el seu espai.

Amparo Sard, que arribava directament de Nova York, es mostrava «gratament sorpresa de l'espai», una antiga fàbrica de cervesa convertida ara en una autèntica factoria d'art.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.