algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Herois d'alta costura

Una exposició recull al museu Metropolitan de Nova York els vestits i la influència del cinema

L'afició pels superherois que està envaint els cinemes nord-americans, sembla que ha influït també en el món de l'alta costura. Com si d'una gala dels Oscar es tractàs, amb rigorosa estora vermella inclosa, estrelles de Hollywood, models de luxe i altres famosos de renom, inauguraren dilluns l'exposició titulada Superherois: models i fantasies al Metropolitan Art Museum de Nova York.

Una exposició que examina de quina manera han influït personatges com Superman, Spiderman, Batman, la dona fantàstica o la Catwoman en els dissenys del grans modistes com Balenciaga, Dolce & Gabbana, Gaultier, Moschino, Mugler o Willhem, entre molts d'altres, coordinats tots per Giorgio Armani.

En la mostra, els superherois es juxtaposen amb la moda que sobre la qual han influït. Entre les peces, n'hi ha moltes d'esportives, dignes d'una persona que ha de salvar el món però també d'altres que, més enllà d'un sopar de gala, serien dignes d'una festa de Halloween, encara que de luxe, això sí.

En l'exposició es poden veure, per exemple, els vestits que Christopher Reeve dugué en la versió de Superman de 1978, el vestuari de Tobey Maguire a Spiderman de 2007, o la roba de Michelle Pfeiffer quan feia de Catwoman a Batman returns el 1992.

La mostra, que es podrà veure fins dia 1 de setembre, reuní dilluns a vespre nombroses estrelles entre els quals no hi faltaren el clan Bechkam-Cruise, els millors dissenyadors de moda del moment, o celebritats de la més alta societat americana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.