cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

Un passeig ben carregat d'història pel castell de Bellver

Emmarcada dins del programa d'activitats educatives per a la família Viure i Créixer, que organitza l'area d'Educació, Igualtat i drets cívics de l'Ajuntament de Palma, ahir tingué lloc una visita guiada al castell de Bellver. L'itinerari, d'una durada aproximada de dues hores, està dirigit a tota la família. L'historiador de l'art Alejandro Ysasi fou l'encarregat de fer un passeig històric per les diferents dependències i pel museu de la ciutat. I també s'inclogué una visita especial a la torre de l'homenatge.

La visita comença a la planta baixa del castell on els participants poden conèixer el museu de la història de la ciutat i el pati d'armes. El recorregut continua per la segona planta amb la cuina, la sala del tron, lloc reservat per als reis de l'època, la capella de Sant Marc, sala Jovellanos i finalitza amb la col·lecció Despuig d'escultura clàssica. Per al final està reservat l'ascens a la terrassa de la torre de l'Homenatge, un lloc privilegiat que ofereix a ciutadans i turistes àmplies vistes de la ciutat.

El castell de Bellver està situat a tres quilòmetres del centre de Palma i a 112 metres d'altura. La seva construcció s'inicià l'any 1300 per ordre de Jaume II, rei de Mallorca. Els treballs de mola van durar nou anys, i en l'obra hi van treballar 70 obrers fixos. Una gran part eren dones i els esclaus del rei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.