nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

El blanc de Can Majoral obté el Gran Bacchus d'Or

Un dels vins del celler d'Algaida rep el guardó més prestigiós del món vinícola

El vi Can Majoral Son Blanc 2006 ha estat guardonat amb un dels premis més prestigiosos de l'Estat, el Gran Bacchus d'Or. Enguany s'ha celebrat la VIII edició del Concurs internacional Bacchus d'Or que ha tingut la participació de 1.683 vins i un jurat format per vuitanta professionals procedents de 17 països. Aquests han tastat i valorat els sucs i han concedit un dels màxims guardons a un dels vins del celler d'Algaida, «l'únic vi blanc tranquil premiat en aquesta categoria», assenyalà Joana Majoral, integrant de les bodegues.

Al llarg de les quatre jornades que va durar el concurs, Madrid va esdevenir una «autèntica» capital del món del vi i la localitat d'Algaida, abanderada pel blanc de Can Majoral, en va ser una de les protagonistes.

Aquest celler familiar, que va començar a elaborar els seus sucs modestament ara fa uns quinze anys, ha vist recompensat el seu esforç amb aquest prestigiós premi. «Sempre hem treballat amb agricultura ecològica que cerca millorar la qualitat del raïm i respectar el ritme natural de la planta», destacà Majoral.

La filosofia del celler passa per respectar la natura i no emprar elements químics que puguin alterar el producte final. La cura amb l'ecosistema no és incompatible amb les més modernes tecnologies i controls de qualitat que també empra el celler.

Groc pallenc, bastant pàl·lid, brillant. L'aroma és bastant fi, amb sensacions de palla seca, fruita blanca (pera, poma) i alguna nota anisada. A la boca, el vi és de cos mitjà, amb bona acidesa, saborós i bastant llarg. Aquests són els adjectius amb els quals els experts algaidins defineixen el Can majoral Son Blanc 2006, un vi que segur que tindrà un gran ressò.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.