cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
22°

El divorci amb Heather Mills costa al cantant Paul McCartney més de trenta milions d'euros

La disputa per una part de la fortuna del músic Paul McCartney iniciada per la seva exesposa Heather Mills va concloure ahir a Londres, quan l'excantant dels Beatles va acceptar pagar-li 31 milions d'euros, més de cinc mil milions de les antigues pessetes, per posar fi a quatre anys de matrimoni.

La suma de doblers és bastant menor del que havia reclamat Mills, de 40 anys, que va demanar a la cort 159 milions d'euros a l'ex-Beatle, amb qui es va casar el juny de 2002 i amb qui va tenir una filla, Beatrice, de quatre anys.

«Estic molt, molt, molt contenta», va dir Mills als reporters que esperaven davant l'Alt Tribunal de Justícia de Londres, on es va desenvolupar l'aspra batalla legal sobre l'acord de divorci, que va tenir també una gran part de circ mediàtic.

«Paul oferia molt menys», va assegurar Mills, malparlant davant dels reporters que McCartney li oferia «només» uns 20 milions d'euros per menys de quatre anys de matrimoni, i que es va queixar també del jutge, dels advocats i del sistema legal britànic.

El cantant, compositor, músic, poeta i activista de 65 anys, que és una de les figures més estimades pels britànics, va optar per no fer cap comentari davant la decisió del jutge, i optà així per mantenir la mateixa discreció que ha mostrat al llarg de tot el procés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.